Dërgo CV tënde

Jeni gati për një sfidë domethënëse? A aspironi të përdorni krijimtarinë tuaj për të çuar përpara synimet tona? Atëherë ne kemi nevojë për ju!

Ne jemi një agjenci marketingu me shumë produkte dhe shërbime të jashtëzakonshme që rizhvillojnë tregjet dhe ripërcaktojnë industritë. Ndërprerja jonë e qëllimshme riformëson bizneset, duke i bërë ato më të suksesshme komerciale dhe duke i promovuar në të ardhmen.

  • Menaxhimi i rrjeteve sociale dhe projekteve dixhitale
  • Kuptimi i buxheteve për projektet dixhitale dhe reklamuese, duke përfshirë fushatat e mediave sociale, reklamat në internet, fushatat tradicionale.
  • Krijimi, komunikimi dhe ruajtja e afateve kohore për të gjitha projektet e caktuara.
  • Ambjent komod pune dhe modern
  • Ekipi miqësor dhe i kujdesshëm i kolegëve që vazhdimisht mësojnë dhe zhvillojnë aftësitë dhe njohuritë e tyre.
Apliko tani