Mirë se vini në agjencinë tonë

Gjithmonë të lumtur të punojmë me ju

Dëshironi një Agjenci Marketingu për menaxhimin e marketingut të biznesit tuaj?
Atëherë jeni në vendin e duhur për shërbime profesionale dhe efektive në rrjetet sociale, promovime dhe organizimin e eventeve, me ekipë profesional që njohim tregun dhe kujdesemi për klientët tanë

Shërbimet tona

Ne synojmë që të sjellim në treg inovacionet më të reja të marketingut duke ju mundësuar biznesve të vogla dhe të mesme të fuqizohen duke ju ofruar shërbime si:

Rrjetet sociale

Krijimi dhe menaxhimi i rrjeteve sociale, krijimi i kampanjave promovuse, reklamimi me Influencera

Web faqe

Krijimi dhe menaxhimi i web faqeve, përshtatja e fotografive dhe prezantimi më i mirë dhe konkurues

Xhirimi & Fotografimi

Xhirimi i videove dhe montazhimi, fotografimi dhe editimi i tyre

Dizajn grafik & Brendim

Dizajn grafik në të gjitha etapat, nga krijimi i Logos, Brendimi, përshtatjen dhe krijimin e imazhit të kompanis

Disa fjalë rreth nesh

Ne jemi një ekip të talentuar që duam të krijojmë ide të zgjuara. Ne përdorim potencialin tonë krijues për të ofruar idetë inovative në marketing digjital.

Ne kemi një gamë të gjerë eksperience, ekspertizë dhe mjetesh për të krijuar dhe zbatuar fushatat tuaja, nga krijimi i kujdesshëm të përmbajtjes fantastike deri tek optimizimi i tij me fuqitë tona të mëdha si dhe aftësitë e marketingut në natyrë.

Ofrojmë Promovim, Cilësi, Rezultat

Ekip të kualifikuar

Ekipi ynë përbëhet nga menaxherë të kualifikuar dhe në Dizajnë, Fotografi, Videoinqizimë dhe Marketing.

Konsultimë falas

Njohja jonë me një klient fillon gjithmonë me një konsultim falas për të gjetur zgjidhje të mundshme për problemet e tyre.

Strategji

Ekspertët tanë mund t'ju ndihmojnë të zhvilloni strategjinë tuaj të marketingut dhe ta integroni atë në fushatën reklamuese.